Om du vill bli en Amerikansk fotbollsspelare så gäller det att ligga i och träna, nu kanske inte alla har den fysiken för att klara denna sport. Även om du inte börjar spela Amerikans fotboll så kan det vara skönt att träna för att må bättre.

Som du kanske redan vet så är inte Amerikansk fotboll så stor sport i Sverige och skulle du vilja testa på så kan du komma upp med Svenska Amerikansk Fotbollförbundet om det finns någon förening i din närhet som du kan vara med i och träna denna sport.

Förbereda dig kan du göra på gym eller hemma, de gäller att vara vältränad och ha bra kondition. Hos Gymkompaniet så kan du skaffa dig den utrustning du behöver för att bygga upp ett schysst hemmagym. Det första du bör tänka på när du bygger ett gym där hemma är att hitta ett lämpligt rum för detta.

Det kanske finns en outnyttjad källare som kan fungera som hemmagym? Måla om och skapa ett trevligt rum som du kan fylla på med utrustning allt eftersom. Det kan vara en idé att lägga in ett golv med dämpning som gör att det blir mjukt och skönt att träna på men också inte lever om så mycket när man tappar vikter och skivstänger på golvet.

Tänk att det kan bli rätt så mycket vikt av alla träningsredskap som ska in i rummet så förstärk golvet om det skulle behövas. Sätt även upp speglar så kan det göra att rummet ser större ut än vad det är plus att du får se din vältränade kropp.