Efter ett tufft träningspass ser många framemot en skön dusch. Vattnet tvättar inte bara bort svetten utan kan också lindra ömma muskler. Det spelar ingen roll om du tagit en löptur eller spelat lite amerikansk fotboll, duschen är ett måste. Du kan köpa allt för din dusch både på nätet och i butik. Fördelen med näthandel är det stora utbudet och de lägre priserna.

Ta hand om din hud och ditt hår

Det är inte alla som vet att huden är kroppens största organ, men så är det faktiskt. Givetvis behöver du därför också sköta om din hud. Dagliga duschar kan få huden att bli torr. Ett bra tips är att använda en duscholja istället för tvål eller duschkräm. Det är speciellt fördelaktigt om du redan har torr eller känslig hy sedan innan.

Även håret kan må dåligt av dagliga tvättar. Balsammetoden är någonting många använder sig av. Du tvättar då ditt hår med balsam och har du naturliga lockar blir de mer spänstiga. Dessutom torkar metoden inte ut ditt hår.

Smörj in dig

Efter din välgörande dusch kan du smörja in kroppen för att ge den näring och återfuktning. Välj gärna en lotion som doftar gott. Det finns alternativ som passar alla, med doft från allt från frukt till vanilj och kakao.